Javna tribina – gospodarenje otpadom na području Grada Ivanić-Grada

Želite li znati više o gospodarenju otpadom na području Grada Ivanić-Grada? Interesira vas kuda ide vaš otpad? Završavaju li plastika i papir na istoj hrpi?

Odgovore na ova, i sva druga, pitanja koja se tiču gospodarenja otpadom u Ivanić-Gradu možete dobiti u subotu, 14. listopada 2023. godine, od 10:30 sati na javnoj tribini koja će se održati na Malom trgu u Ivanić-Gradu, pored tržnice Maznica.

U sklopu javne tribine prezentaciju na temu „Kuda ide otpad“ održat će prof. dr. sc. Aleksandra Vučinić Anić s Geotehničkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, predsjednica Hrvatske udruge za gospodarenje otpadom i stručnjakinja za teme gospodarenja otpadom.

Interesantan pogled na to kako svakodnevno pridonosimo stvaranju otpada, a da toga možda nismo svjesni, dat će mag. nut. Zrinka Šmuljić kroz predavanje „Utjecaj prehrane na okoliš i utjecaj prehrambenih navika na onečišćenje okoliša“.

Pridružite nam se i u opuštenoj atmosferi otvorenog prostora Malog trga, onako s nogu, saznajte kako se gospodari otpadom na području Grada Ivanić-Grada i koje sve aktivnosti komunalno društvo Ivakop d.o.o. i Grad Ivanić-Grad poduzimaju u pitanjima zaštite okoliša.

10:30 – predavanje: “Utjecaj prehrane na okoliš i utjecaj prehrambenih navika na onečišćenje okoliša” – mag. nut. Zrinka Šmuljić

11:30 – predavanje: Kuda ide otpad? – prof. dr. sc. Aleksandra Anić Vučinić, Geotehnički fakultet Sveučilišta u Zagrebu

NAPOMENA: u slučaju kiše lokacija održavanja je prostor Gradske knjižnice Ivanić-Grad