Poštovani građani,

Grad Ivanić-Grad osigurao je deponiju za prihvat granja, stabala i ostalog zelenila koje je srušeno i stradalo tijekom jučerašnjeg nevremena 19. 7. na gradskoj parceli u poduzetničkoj zoni UPU-6 preko puta Super Konzuma.

Parcela k.č.br. 237/2 za prihvat navedenog, nalazi se iza bivše streljane Cinelov. Odlaganje na parceli, moguće je danas 20. 7. od 13:00 h pa nadalje, a pristup na parcelu moguć je traktorom i traktorskom prikolicom.

Za one građane koji nisu u mogućnosti prevesti granje vlastitim prijevoznim sredstvima, molimo da isto izvuku na javnu površinu ispred svojih privatnih parcela na mjesto dostupno kamionu za utovar, najkasnije do ponedjeljka 24. 7. do 8.00 h ujutro. Grad Ivanić Grad će u suradnji s komunalnim poduzećem Ivakop organizirati odvoz u tjednu 24. 7. do 28. 7. Molimo sve one građane koji izvuku granje da se jave u Ivakop na broj: 01-2888-938 svakim danom do 15h ili pošalju e-mail na [email protected].

Vezano na otpadni materijal koji je nastao kao posljedica nevremena s krovova: krovni pokrov (crijep, limovi, materijal od stradalih dimnjaka i sl..), kao i drvena građa (letve i sl..), prihvat je organiziran na odlagalištu Tarno u radnom vremenu od 7 do 18h radnim danom i od 7 do 15 h subotom.
Napominjemo ovim putem da će se navedenim lokacijama prihvaćati otpad koji je isključivo nastao kao posljedica nevremena.

Sve službe su na terenu te ovim putem molimo građane za strpljenje.