Poštovani građani,

Grad Ivanić-Grad osigurao je deponiju za prihvat krovnog pokrova (salonitne ploče), koji je oštećen uslijed nevremena 19.srpnja 2023. Lokacija osiguranog deponija nalazi se na gradskoj parceli u poduzetničkoj zoni UPU-6 preko puta Super Konzuma.

Odlaganje krovnog pokrova (salonitne ploče)  vršit će se u dva kontejnera postavljena na asfaltnoj površini  iza bivše streljane Cinelov, kraj parcele k.č.br. 237/2. Početak prikupljanja:  24.07. od 12:00 sati pa nadalje.

Za one građane koji nisu u mogućnosti prevesti krovni pokrov (salonitne  ploče) vlastitim prijevoznim sredstvima, molimo da isto izvuku na javnu površinu ispred svojih privatnih parcela na mjesto dostupno kamionu za utovar, najkasnije do utorka 25.07. do 17.00 sati. Grad Ivanić-Grad će u suradnji s komunalnim poduzećem Ivakop organizirati odvoz sukladno raspoloživim resursima u slijedećih nekoliko dana. Molimo sve one građane koji izvuku krovni pokrov (salonitne ploče) da se jave u Ivakop na broj: 01-2888-938 svakim danom do 15 sati ili pošalju e-mail na [email protected].

Napominjemo ovim putem da će se na navedenoj lokaciji prihvaćati otpad koji je isključivo nastao kao posljedica nevremena.

Sve službe su na terenu te ovim putem molimo građane za strpljenje.