Poštovani,
ovime Vas obavještavamo da se produljuje rok nagradnog natječaja za dostavu najboljeg slogana „Napiši slogan i osvoji besplatan godišnji odvoz otpada“ te Vaše prijedloge prikupljamo putem ranije objavljenog obrasca do 30.09.2016. godine.
Nakon toga stručni žiri će odabrati najbolji/najkreativniji prijedlog, a ime dobitnika ćemo objaviti na našoj web stranici najkasnije u petak 07.10.2016. godine.

Sukladno produljenju roka nagradnog natječaja u navedenom smislu mijenjaju se i odgovarajući članci Pravila nagradnog natječaja kako slijedi:

Članak 2.
Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije tvrtke Ivakop, te ciljeva tvrtke u djelatnosti zaštite okoliša i pravilnog postupanja s otpadom.
Nagradni natječaj traje od 08.04.2016. godine od 00:01 h do 30.09.2016. godine do 23:59 h.

Članak 5.
Poslane prijave s potpunim podacima ulaze u izbor komisije sastavljene od četiri predstavnika koja imenuje Organizator, a koji će izabrati najbolje rješenje eko slogana. Ime dobitnika te njegova adresa(samo naselje) bit će objavljeni na web stranici www.ivakop.hr najkasnije do 07.10.2016. godine. Dostavljanjem podataka u skladu sa člankom 4. Pravila, sudionici pristaju da njihova imena i podaci budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima.

U preostalom dijelu Pravila nagradnog natječaja ostaju neizmijenjena.

S poštovanjem,
Ivakop d.o.o.