Obavještavamo cijenjene korisnike da akcija odvoza glomaznog otpada ove godine počinje 28.09.2015. godine.
Kao i prošle godine, a u skladu sa Zakonom o održivom gospodarenju otpadom, molimo korisnike da svoj glomazni otpad odlože unutar svog dvorišta, u blizini ulaza u dvorište, dostupno vozilu za sakupljanje otpada, do 7 sati ujutro, na dan naveden u rasporedu odvoza.
Korisnici u stambenim zgradama moći će svoj glomazni otpad odložiti u posebne spremnike – kontejnere koji će biti postavljeni u blizini stambenih zgrada.
Novost u odnosu na prethodne akcije odvoza glomaznog otpada je to što je posebnim propisom Ministarstva zaštite okoliša i prirode propisan popis vrsta predmeta i tvari koji se smatraju glomaznim otpadom, te će se u okviru akcije sakupljati isključivo predmeti navedeni u popisu.

Ovdje možete pregledati točan raspored odvoza glomaznog otpada po područjima odvoza kao, popis vrsta predmeta i tvari koji se smatraju krupnim (glomaznim otpadom) te ostale korisne informacije vezane uz akciju odvoza glomaznog otpada:

Raspored odvoza glomaznog otpada za grad Ivanić-Grad

Raspored odvoza glomaznog otpada za općinu Kloštar Ivanić

Raspored odvoza glomaznog otpada za općinu Križ

 

Zbog tiskarske pogreške, na letcima s rasporedom odvoza glomaznog otpada naveden je pogrešan broj telefona za informacije o akciji odvoza glomaznog otpada.

Sve dodatne informacije vezane uz odvoz glomaznog otpada možete dobiti na sljedeće brojeve telefona:

01 2888 938, 2888 936

Svim našim korisnicima se ispričavamo zbog ove nenamjerne pogreške.

 

I.E.