Obavještavamo naše korisnike s područja Općine Kloštar Ivanić da, nakon kratkog prekida, opet počinje s radom reciklažno dvorište u Kloštar Ivaniću i to od 27.04.2020.

Molimo korisnike da se kod dolaska u reciklažno dvorište, a u svrhu sprječavanja potencijalnog širenja korona virusa, pridržavaju slijedećih mjera zaštite:

  • Korisnici prilikom dolaska ispred reciklažnog dvorišta, propuštaju se od strane zaposlenika Ivakopa, jedan po jedan u krug dvorišta, radi zaštite ostalih korisnika i radnika.
  • Korisnici će sami odlagati svoj razvrstani otpad u označene kontejnere.
  • Kako se ne bi stvarale velike gužve ispred reciklažnog dvorišta, molimo građane da kod kuće razvrstaju otpad po kategorijama.
  • Prilikom ulaska u prostor reciklažnog dvorišta molimo korisnike da slijede uputa zaposlenika Ivakopa kako bi se izbjegli svi rizični kontakti među osobama uslijed pandemije zaraze korona virusom i pridržavaju preporučenih mjera opreza i zaštite zdravlja građana i zaposlenika.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak od 12:00h – 20:00h
Svaka prva subota u mjesecu od 09:00h – 13:00h

Adresa:  Čemernička 34, Kloštar Ivanić (kod Sajmišta)

Napomena:

Pravo na odlaganje otpada u reciklažnom dvorištu Kloštar Ivanić imaju samo fizičke osobe (građani) s prebivalištem na području Općine Kloštar Ivanić koje se utvrđuje uvidom u važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica).