Zbog  mnogobrojnih aktivnosti  u području zaštite okoliša i postupanju s otpadom, kao i sve učestalijih upita naših korisnika, pokrenuli smo seriju emisija na Obiteljskom radiju Ivanić, a u suradnji s tvrtkom Gospodarenje otpadom Zagrebačke županije te Gradom Ivanić-Gradom.

 

Svrha ovakve emisije je našim korisnicima i građanima na razumljiv način objasniti razloge i ciljeve postojećeg načina gospodarenja otpadom kako na državnoj tako i na lokalnoj razini i stvoriti jasnu sliku o cjelovitom sustavu gospodarenja otpadom.

 

Na Obiteljskom radiju Ivanić  tijekom mjeseca siječnja  i veljače poslušajte  emisije pod naslovom “Budućnost gospodarenja otpadom”,  petkom u 11 sati.

 

U sljedećoj emisiji koja će se emitirati 13. veljače, o ulozi komunalnog redarstva u sustavu gospodarenja otpadom govorit će g. Tomislav Abramović, komunalni redar Grada Ivanić-Grada.

 

Napominjemo da se pitanja neće moći postavljati uživo, jer će se emisije snimati ranije.

 

Vaša pitanja za prvu emisiju primamo do 11. veljače 2015. godine, a možete ih uputiti e-mailom na [email protected] , [email protected] ili telefonom na broj 2881 656 od 9 do 14 sati.

 I.E.